Prvi sastanak Upravnog odbora u 2017. godini

by Perspekta

  • Posted on 15 ožujka, 2017

  • Novosti

Prvi sastanak Upravnog odbora u 2017

 

Danas je u prostorima Perspekte održan prvi sastanak Upravnog odbora u 2017. godini. To je ujedno i prvi sastanak novog Upravnog odbora Perspekte koji je u mandatu od 1.1.2017. godine. Novi Upravni odbor Perspekte čine: Gorana Mihaljević, dipl. psiholog i prof. psihologije, zaposlena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice (predsjednica Upravnog odbora), Irma Barišić, dipl. psiholog, zaposlena u Klinici za dječje bolesti Zagreb (članica Upravnog odbora), Zrinka Pukljak Iričanin, prof. psihologije, zaposlena na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb (članica Upravnog odbora), Lana Horak, dipl. psiholog, samozaposlena u području ljudskih potencijala (članica Upravnog odbora) te Katarina Mandić, dr. med. (članica Upravnog odbora).

Na sastanku se raspravljalo o programskim temama kojima se Perspekta bavi, potencijalnim partnerstvima i suradnji sa drugim organizacijama te načinima financiranja aktivnosti i provedbe projekata.


About the Author


Perspekta

Perspekta je neprofitna udruga sa sjedištem u gradu Zagrebu osnovana 2016. godine. Udrugu su osnovale mlade stručnjakinje (psihologinje i socijalne radnice) sa motivacijom da vlastitim proaktivnim djelovanjem i zalaganjem u lokalnoj zajednici u kojoj žive, a na temelju svog dosadašnjeg volonterskog i radnog iskustva u civilnom sektoru, pridonesu uspostavi i pružanju socijalnih usluga koje su identificirane kao nedostatne ili nepostojeće prvenstveno na zapadnom dijelu grada Zagreba. Vrste aktivnosti koje udruga planira provoditi odnose se na preventivni i tretmanski rad s djecom, mladima, odraslima i obiteljima. Područja rada koja se ovim aktivnostima planiraju pokriti su: nasilje među/nad djecom i mladima, promicanje i zaštita mentalnog zdravlja, promicanje i zaštita ljudskih prava, jačanje roditeljskih kompetencija, zapošljavanje mladih te volontiranje.